23 d’abril del 2015

El bon temps i les moltes novetats de l'Ebre fan preveure una gran diada de Sant Jordi a Tortosa




TORTOSA (Baix Ebre).- El bon temps i el gran nombre de novetats editorials d'autors locals fa preveure una bona diada de Sant Jordi a les Terres de l'Ebre. A banda de la darrera novel·la de la xertolina Francesca Aliern, 'Cullerades de vida', i del llibre 'El poeta del poble', d'Andreu Carranza, hi ha altres novetats interessants a l'Ebre, com 'La fi dels secrets', del moranovenc Miquel Esteve, o 'No ens calia estudiar tant', el recull d'articles de Marta Rojals. A Tortosa, al matí s'han pogut veure molts xiquets de les escoles que han sortit amb els seus mestres i professors per gaudir del Sant Jordi al carrer, així com les parades dels partits polítics que concorren a les eleccions, i que aquesta diada han accelerat la precampanya per a les municipals. A més, alguns treballadors aprofitaven el descans de l'esmorzar per donar un cop d'ull als llibres que regalaran o per comprar la rosa.

La majoria de parades de llibres i roses, com ja és tradicional, estan instal·lades al carrer Sant Blai, a la plaça de l'Àngel i a la plaça Agustí Querol, però també al carrer de la Rosa, al nucli antic. Per la seua banda, la biblioteca Marcel·lí Domingo també ha organitzat una sèrie d'activitats complementàries, com un mercat d'intercanvi de llibres i punts de llibre, la signatura d'obres per part d'autors ebrencs, l'actuació del Petit-petit Cor Flumine o l'entrega de premis als millors lectors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta