7 d’abril del 2015

Imputat un jove per l'incendi d'un pis a Vinaròs d'on van caure al carrer bitllets de 50 euros



VINARÒS (Baix Maestrat).- La Guàrdia Civil ha imputat un jove de nacionalitat espanyola per l'incendi d'uns pis del número 40 del carrer Sant Pasqual de Vinaròs. Un incendi ocorregut diumenge al matí, i en què, de manera insòlita, uns quants bitllets de 50 euros van ploure des de la finestra de l'edifici. Segons publica aquest dimarts El Periódico Mediterráneo, la suma total podria assolir els 45.000 euros. L'imputat és un dels joves que es trobava a la casa en el moment de l'incendi. La Guàrdia Civil, de fet, investiga per què hi havia diners amagats a la mateixa finestra. Quatre persones -tres ocupants de l'habitatge en el moment de l'incendi- van prestar declaració en la caserna de la Guàrdia Civil de Vinaròs. Una de les hipòtesis dels investigadors és que els bitllets podrien estar relacionats amb la venda d'estupefaents.

Tot va començar cap a les 12.45 hores del diumenge, quan un grup de joves que tornava de festa va començar a jugar amb una botella d'alcohol de 95 graus i van provocar l'incendi de la casa. Les flames es van estendre per la sala en què es trobaven els joves, que van sortir per la finestra. Gairebé al mateix temps, i molt possiblement per l'efecte de la calor, els bitllets de 50 euros van començar a sortir volant de la finestra en què estaven amagats.

Vídeo Carles Guiu, a YouTube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta