9 d’abril del 2015

La 2 de Viladrich rebrà el primer premi Fem Lletra de la fira Joan Cid i Mulet



JESÚS (Baix Ebre).- L’EMD de Jesús celebrarà del 15 al 18 d’abril la IX Fira Literària Joan Cid i Milet. Un any més, el poble de Jesús traslladarà la lectura a diferents espais i entitats, i omplirà l'espai de La Pèrgola d’estands i presentacions literàries. El primer dia de la fira es presentarà el darrer llibre d’Andreu Carranza, 'El poeta del poble'. El dijous 16 d’abril la comissió de la Fira ha organitzat un acte en record a la figura de Joan Cid i Mulet, amb un exhibició de dansa i la lectura de textos de l’autor per part de l’alumnat de l’Institut-Escola Daniel Mangrané. Ja divendres, es lliurarà el VIII premi de treballs de recerca en l’àmbit literari i de l’exili, i es presentarà el llibre de 'La revista La Zuda', guanyadora de l’edició de 2014. També es presentarà l’edició de l’auca homenatge a Joan Cid i Mulet amb il·lustracions dels alumnes de batxillerat artístic de l’institut Joaquim Bau i rodolins d’Emigdi Subirats.

Per la tarda es mostrarà el document audiovisual Manolo Pérez Bonfill elaborat per Josep Juan Segarra. L’últim dia de la fira literària, dissabte, s’han organitzat diferents presentacions de llibres a càrrec dels seus autors. També aquest dia hi haurà la inauguració, a càrrec de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs. La regidora de Cultura, Dolors Queralt, ha avançat que enguany hi haurà dotze estands. També es lliurarà el primer premi Fem Lletra, de reconeixement a la tasca de promoció i suport a la literatura i al món editorial a les Terres de l’Ebre. Un premi que en la seua primera edició serà per a la llibreria La 2 de Viladrich, de Tortosa. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta