7 d’abril del 2015

La Generalitat esgota la paciència de la PDE pel retard en l'informe sobre el Pla Hidrològic de l'Ebre


TORTOSA (Baix Ebre).- La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha enviat dues cartes als consellers Josep Pelegrí i Santi Vila, davant la "falta resposta i de compliment" dels compromisos per part de la Generalitat en relació a la moció de l'abril del 2014 que comprometia el Govern a redactar un informe sobre les afectacions del nou Pla Hidrològic de l'Ebre sobre les zones de la Xarxa Natura 2000. Des del 25 d'abril de l'any passat, la PDE s'ha entrevistat amb els dos consellers i amb altres membres dels departaments d’Agricultura i de Territori i Sostenibilitat. La darrera vegada va ser en el mes de febrer passat, quan la Generalitat es va comprometre a emetre aquest informe per al 20 de març, tot coincidint amb la darrera reunió de la Comissió de Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre.

"En data 20 de març ens van dir que aquest informe estava acabat, pendent de la revisió per part del Departament de Territori i que en podríem disposar en la setmana següent. Tanmateix han passat dues setmanes i des de la PDE no en tenim cap constància d’aquest document", han afirmat des del moviment social. Segon la PDE, això genera "una situació de malestar profund i de manca de confiança de la PDE amb els compromisos que adquireix la Generalitat, tant amb la PDE com amb el mateix Parlament de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta