6 d’abril del 2015

'La Tarragona positiva' i 'La Tortosa positiva': còpia o coincidència de les campanyes electorals?



TORTOSA (Baix Ebre).- El lema de la nova campanya de Ferran Bel (CiU) a Tortosa sembla copiat del que ha fet servir Josep Fèlix Ballesteros (PSC) a Tarragona. O potser és pura coincidència... Siga com siga, 'La Tortosa positiva' que Bel ha començat a utilitzar aquesta passada setmana per donar a conèixer la seua acció de govern als barris i pobles del municipi és just el mateix lema que 'La Tarragona positiva' que fa mesos que Ballesteros està aprofitant per als vídeos de precampanya 'Converses amb la Tarragona positiva' en el seu canal de YouTube, amb un important èxit a la xarxa. De fet, alguns ja han tingut més de 8.000 visualitzacions, en part perquè el PSC de Tarragona ha apostat per fer publicitat a través el mateix YouTube.

L’alcalde de Tortosa i els regidors de CiU van presentar dimecres passat la campanya “Millorant els barris transformem Tortosa”, amb la qual visitaran els barris i pobles del municipi, amb l’objectiu de recollir les propostes i suggeriments per fer el programa electoral dels propers comicis. "La Tortosa positiva" és el lema d’aquesta campanya als barris, amb la qual Bel ha volgut deixar clar que "es vol enfocar amb un to positiu, parlant de les moltes coses que s’han anat realitzat a Tortosa durant aquests anys". Les veïnes i veïns podran adreçar-se personalment a l’alcalde i als membres del seu equip entre els dies 9 i 18 d’abril, en les seues visites als barris de la ciutat. També podran fer-ho via Twitter (@tortosapositiva), Facebook (facebook.com/latortosapositiva), Whatsapp (667283614) i correu electrònic (latortosapositiva@gmail.com).

Per la seua banda, l'alcalde de Tarragona i candidat a la reelecció pel PSC ja va presentar el 27 de març els quinze primers integrants de la seva llista electoral. Una llista "pensada per governar, solvent, de la ciutat i per a la ciutat", que inclou cinc cares noves en les deu primeres posicions, quatre de les quals corresponen a independents. La llista socialista destaca per tenir un format cremallera, amb alternança d'homes i dones de principi a fi. "El nostre objectiu és guanyar i guanyar bé, vull el millor resultat i per això demano a la ciutat de Tarragona un ampli suport", va manifestar Ballesteros.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta