8 d’abril del 2015

L'exsocialista Ramon Pujol, candidat de Movem Jesús a la presidència de l'EMD



JESÚS (Baix Ebre).- Movem Tortosa ha presentat aquest dimarts la candidatura a l’EMD de Jesús, que rebrà el nom de Movem Jesús, per a les eleccions del 24 de maig. El candidat a la presidència de l’EMD de Jesús, Ramon Pujol, pagès de professió i membre d’Avancem, que va ser regidor a l’EMD entre 1995 i 2003 pel PSC-PM. Pujol, juntament amb Elena Mars i Cinta Llasat, ambdues politòlogues, conformaran la seua candidatura al poble. Elena Mars és membre d’ICV i Cinta Llasat, independent i presidenta de l’associació cultural i ecologista “Sant Josep”. Pujol va destacar que la construcció del futur de Jesús necessita una visió innovadora, una manera diferent de fer les coses en política que apropi més el ciutadà a les administracions, per tal que s’entengui la política com “una eina de construcció i no de destrucció”.

Movem Jesús va aclarir que està elaborant el programa amb el qual es presentarà a les eleccions del 24 de maig. "Un programa que tindrà en compte l’opinió de totes les jesusenques i jesusencs” va dir. Pujol va destacar que el programa es basarà en tres eixos principals: medi ambient, agricultura i mobilitat; desenvolupament local; i, per últim, cultura i festes.

Segons Movem Jesús, alguns dels punts principals dintre del programa seran censar els habitatges deshabitats del nucli antic, fer-ne un diagnòstic i elaborar un pla integral de rehabilitació; en segon lloc, tenir en compte el sòl industrial, inclòs l’últim pla urbanístic que encara no està desenvolupat, per facilitar la instal·lació d’empreses que generin llocs de treball; en tercer lloc, impulsar la creació del projecte Radar, destinat a persones majors de 60 anys amb la col·laboració de la Creu Roja, l’EMD i el voluntariat veïnal; i finalment, estudiar la possibilitat de construir un pàrking gratuït cobrint una part del barranc de la Vall Cervera, per tal de solucionar els problemes d’aparcament actuals que existeixen al poble de Jesús. / Imatge Movem Tortosa.

1 comentari:

  1. Ai xiquet quan les coses van tortes lo personal com s'agafa a la cadira...serà el nou "Pataqueta" però en "roig"?...un roig destenyit

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta