22 d’abril del 2015

Manolita Cid serà la número 2 de la llista de Manel Ferré a Amposta



AMPOSTA (Montsià).- Ja es coneixen el nombre de llistes que es presentaran a les Terres de l’Ebre per les eleccions municipals del 24 de maig. El butlletí oficial de la província ha publicat aquest dimecres totes les candidatures i els membres que la integren. Una de les llistes més esperades era la de CiU a Amposta. Una de les novetats més destacades de la llista de Manel Ferré és la incorporació de l’actual directora dels serveis territorials de Benestar Social i Família, Manolita Cid, que ocuparà el número 2 de la candidatura. En els números 3 i 4 trobem als regidors Francesc Paz i Rosita Pertegaz, i tot seguit cares noves en la llista de CiU, com Pau Cecilia, Josep Tomàs Reverté, Maria Júlia Calvet o Josep Maria Roda.

L’actual primera tinent d’alcalde, Isabel Ferré, la regidora de Cultura, Mar Panisello, i el regidor de Polítiques d’Ocupació, Eros Esquerré, ocupen els números 9, 10 i 12 de la llista, mentre que el regidor de Governació, Josep Garriga, i Serveis Socials, Laia Subirats, es troben al final de la llista, en els números 16 i 18. El candidat de CiU ha apostat, per tant, per una candidatura renovada per mantenir l’alcaldia d’Amposta. En total, a Amposta es presenten sis candidatures: CiU, Esquerra d’Amposta-Acord Municipal, el PSC, el Partit Popular, Plataforma per Catalunya i el Partit Comunista del Poble de Catalunya. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta