14 d’abril del 2015

Montse Castellà (Trens Dignes) reclama més voluntat política per resoldre els greuges de l’Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- La portaveu de Trens Dignes a les Terres de l’Ebre, Montse Castellà, ha lamentat aquest dimarts la falta de voluntat política per resoldre el greuge que fa anys que pateix el territori en l’àmbit dels serveis ferroviaris i les infraestructures. Una setmana després de la seua compareixença al Parlament, Castellà ha reclamat que les bones paraules dels set partits polítics que van participar a la comissió de Territori i Sosteniblitat comencen a traduir-se en accions concretes per a la millora dels trens a l’Ebre i el Priorat. En aquest sentit, Castellà ha anunciat que, just abans o després de les eleccions municipals, convocaran una taula de partits per començar a treballar en les solucions que fa mesos que reclamen des de Trens Dignes.

Tot seguit, Castellà ha reclamat als parlamentaris ebrencs de tots els partits més implicació per resoldre les mancances ferroviàries que afecten el territori. De fet, la portaveu ha aprofitat per demanar que els diversos programes electorals incorporen la les reivindicacions de Trens Dignes. A més, Castellà ha repassat les demandes del col·lectiu que ara mateix ja podrien començar a aplicar-se si hi hagués voluntat política, com ara la inclusió del Priorat i les Terres de l’Ebre en la xarxa de Rodalies del Camp de Tarragona, o l’aplicació de la integració tarifària.

Finalment, la portaveu de Trens Dignes ha denunciat que, just l’endemà de la compareixença al Parlament, el conseller Santi Vila va anunciar la connexió de les quatre capitals de província catalanes amb el sud de França amb trens regionals. Segons Castellà, Vila “es va equivocar de sud” i ha comès una “falta de respecte” amb les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta