17 d’abril del 2015

Pitarch (PSC) proposa una base nàutica al Trabucador i una comissaria per a la Policia Local de la Ràpita


SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- L’atenció a les persones, la reorganització de la hisenda municipal per afavorir la ciutadania, la posada al dia dels equipaments, i la dinamització econòmica i el turisme seran els eixos principals del programa electoral del PSC a Sant Carles de la Ràpita. Així ho ha explicat aquest divendres el candidat dels socialistes a l’alcaldia, Josep Pitarch, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Pitarch concorrerà a les eleccions del 24 de maig amb una candidatura formada per nou homes i nou dones, en què destaca la continuïtat de les regidores Rosa Anglès i Conxi Vizcarro com a números 2 i 3 de la llista, així com la incorporació de l’actual regidora de Sant Jaume d’Enveja, Bibiana Porres, que fa uns anys que resideix a la Ràpita.

El candidat socialista ha assenyalat que les municipals tornaran a ser molt disputades, ja que ERC, el PSC i els independents de Més Ràpita intentaran desbancar CiU de la primera posició. En qualsevol cas, Pitarch ha dit que difícilment hi haurà majories absolutes, i que a partir del 25 de maig caldrà fer política i parlar de pactes.

Quant a les propostes del PSC en equipaments, Pitarch ha parlat d’acabar les obres de l’auditori de la Ràpita, que recentment s’han pogut reiniciar. A banda, també ha assenyalat que caldrà reordenar la zona de l’antic escorxador, així com construir una comissaria per a la Policia Local. En aquest sentit, Pitarch ha apuntat que la comissaria es faria a la part alta de la població, al costat del CAP de la Ràpita i de l’escola Carles III. De fet, el candidat del PSC ha afegit que cal potenciar la Policia Local, amb més efectius i també amb més mitjans.

Finalment, en l’àmbit del turisme, Pitarch s’ha compromès a impulsar la construcció d’una base nàutica al Trabucador, així com a fomentar la pràctica del turisme nàutic i grans proves esportives a la badia dels Alfacs.

 En l’àmbit del turisme, Pitarch també ha anunciat la redacció d’una ordenança per unificar els criteris estètics de les terrasses de bars i restaurants. A més, ha remarcat que seguiran apostant per l’arribada de petits creuers, una activitat que beneficiarà tant la Ràpita com la resta del territori. Finalment, Pitarch ha afirmat que l’Ajuntament podria fer més per donar suport al sector pesquer de la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta