7 d’abril del 2015

Tomàs (ERC) promet més transparència i més participació ciutadana a Amposta



AMPOSTA (Montsià).- El candidat d’Esquerra Amposta-Acord Municipal, Adam Tomàs, ha donat a conèixer aquest dimarts dos nous compromisos amb la ciutadania, si el proper 24 de maig surt escollit alcalde. Fa unes setmanes ja va anunciar que si és alcalde d’Amposta només es dedicarà a la ciutat i que, per tant, no compaginarà l’alcaldia amb cap altre càrrec polític o professional. Tomàs considera que una ciutat com Amposta, amb més de 20.000 habitants, requereix un alcalde que estigui cada dia de la setmana a l’Ajuntament treballant pel poble. Aquest dimarts ha anunciat dos nous compromisos: ocupar l’alcaldia per un període màxim de vuit anys i treballar per una major transparència entorn l’Ajuntament i un augment de la participació ciutadana.

Tomàs ha dit que entén la política com un servei públic i que vuit anys són suficients per desenvolupar un projecte de ciutat i no caure en els “vicis de la vella política”. Quant a la transparència, Tomàs vol que els veïns d’Amposta puguin conèixer en qualsevol moment i en facilitat en què es gasten els seus impostos. També ha avançat que modificarà el reglament orgànic municipal per afavorir la participació ciutadana en els plens. Segons Tomàs, els tres compromisos responen a la voluntat de retre comptes amb la ciutadania. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta