19 d’abril del 2015

Roig afirma que CiU 'pinta una Tortosa de color rosa, ponts de colors i llums de neó'


TORTOSA (Baix Ebre).- La visita de l'expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha generat una gran expectació a Tortosa. A l'acte de presentació del candidat del PSC, Enric Roig, hi ha assistit un nombrós públic, tota la candidatura socialista i també diferents caps de llista i militants i simptatitzants de les Terres de l'Ebre. També hi ha assistit el secretari general de la UGT a Catalunya, Pepe Álvarez, i el secretari general de la UGT a les Terres de l'Ebre, Wifredo Miró. El senador i primer secretari del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, ha recordat que Zapatero va derogar el transvasament de l'Ebre i que després va impulsar les obres de millora al Delta. Per la seua banda, Roig ha estat contundent en assenyalar: "Que ningú oblidi que qui va evitar el transvasament de l'Ebre va ser el partit socialista i Jose Luis Rodríguez Zapatero, que va complir la seva promesa". Roig també n'ha destacat els avenços en les llibertats individuals i socials aconseguides durant les dues legislatures que va ser president.

"Els valors i els principis es porten al cor, per morir per ells, i no a la boca per viure d'ells", ha reivindicat. La igualtat d'oportunitats, la llibertat, la justícia social que és allò que mou segons Roig la candidatura que encapçala. "Un equip de gent honesta, de gent treballadora, d'esquerres, un equip de gent compromesa que està a les dures i a les madures". I amb aquesta premissa ha defensat el paper de les dones socialistes "els hi devem més que a la nostra pròpia història". I s'ha referit a Victòria Campos, "que no ha dubtat ni un sol moment en tornar-nos a acompanyar en aquest viatge i que quan li vaig demanar una frase em va dir -jo sempre he pensat en roig".

Roig ha contraposat la proposta pel canvi i el dia a dia de la candidatura socialista a aquells que "ens pinten una ciutat de color de rosa, de ponts de colors i llums de neó". "El govern de CiU ha estat incapaç de gestionar els problemes dels tortosins i tortosines, estem davant un moment decisiu per a la nostra ciutat i nosaltres som l'única alternativa viable per liderar el canvi que avui comença". El candidat socialista ho ha deixat clar: "Volem una ciutat millor, oportunitats de treball per als més joves, per a tothom, un espai públic endreçat, potenciar el nostre comerç, donar suport als emprenedors". Roig ha tancat la seua intervenció assenyalyant "l'amor és millor que l'odi, l'esperança és millor que la temor, l'optimisme és millor que la desesperació, siguem, per tant, amor, esperança i optimisme".

A Tortosa, Zapatero ha pogut saludat un bon nombre de persones, entre elles Alejandro, que ha volgut agrair-li personalment el fet que va poder-se casar amb la seva parella gràcies a la llei de matrimoni de persones del mateix gènere aprovada pel govern del PSOE. A la tarda, s'ha desplaçat a Amposta acompanyant la candidatura socialista encapçalada per Francesc Miró on ha visitat la ciutat i també ha compartit amb la Penya Barcelonista uns minuts del partit del Barça-València en un bar de la ciutat. / Imatge PSC Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta