11 de maig del 2015

Adam Tomàs (ERC) proposa traslladar l’oci nocturn d'Amposta a la vora del riu



AMPOSTA (Montsià).- El candidat d’Esquerra a l’alcaldia d’Amposta, Adam Tomàs, ha proposat implantar l’oci nocturn de la ciutat a la vora del riu o al sector de l’antic projecte del canal de navegació Carles III. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Tomàs ha repassat les principals propostes del programa electoral d’Esquerra, i ha assenyalat que projectes com Tosses 21 o el centre comercial Futuro Ciudad Amposta han fracassat perquè es va especular amb la compravenda dels solars. Des del punt de vista de la promoció industrial, Tomàs ha remarcat que Esquerra vol potenciar el polígon de L’Oriola, perquè l’Ajuntament hi té terrenys i perquè està ubicat estratègicament al costat de la carrera N-340. Però Tomàs ha assenyalat que tant el polígon de Tosses 21 com el complex de Futuro Ciudad són un problema per a Amposta. Per tant, s’ha compromès a impulsar un “pacte de ciutat” per saber què cal fer ara amb Futuro Ciudad, un complex comercial que finalment ha passat a mans del Banc Popular.

En aquest sentit, Tomàs ha assenyalat que ja ha rebut diverses propostes per reorientar Futuro Ciudad. Per exemple, el candidat d’Esquerra ha explicat que una opció seria convertir l’antiga nau de Carrefour en el nou pavelló firal d’Amposta, tot aprofitant el gran aparcament soterrat. Però Tomàs ha insistit que aquest tipus de decisions han d’implicar el conjunt de les forces polítiques i socials del municipi. Ha estat en aquest punt que el candidat d’Esquerra ha afirmat que el trasllat de la zona d’oci nocturn també ha de ser a partir d’un gran acord de ciutat. Amb tot, ha recordat que l’aposta d’Esquerra passa per fer-la al costat del riu, o bé al triangle entre l’N-340 i la zona esportiva, on estava previst fer l’antic canal navegable Carles III.

En la mateixa entrevista, Tomàs ha assenyalat que l’actual equip de govern “no ha sabut construir diàleg amb ningú”. Així, ha tornat a fer una crida a la participació el proper 24 de maig, ja que a Esquerra creuen que si no augmenta la participació CiU tornarà a guanyar a Amposta. Segons Tomàs, la gent ha de demostrar que vol un canvi de govern. De fet, quant a possibles pactes, el candidat d’Esquerra ha descartat un govern amb CiU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta