5 de maig del 2015

Bel promet una zona d'oci als Portals de Ciutat i una casal de joves a l'antiga estació del Carrilet



TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa i candidat de CiU a la reelecció, Ferran Bel, ha proposat aquest dimarts la construcció d'una zona d'oci nocturn a la zona dels Portals de Ciutat. Una proposta que també recull el programa electoral del PP. En concret, Bel ha parlat d'aprofitar "un espai ara desocupat", que es destinaria a oci per a la gent més jove. L'alcalde ha destacat que és “una zona no habitada, i per tant no generarà molèsties als veïns però a la vegada tindrà molts bons accessos tant com per als vianants com pels vehicles”.

Bel ha fet aquestes declaracions durant la presentació de les principals propostes de CiU relacionades amb els joves. Han acompanyat Bel els representants joves de la candidatura de CiU, Àitor Pérez, Roger Pedret i Lídia Saura, a més dels regidors Meritxell Roigé i Alfredo Ferré. El candidat de CiU també ha avançat la voluntat de crear un nou espai jove a l’antiga estació del Carrilet, a la plaça que porta el mateix nom. L’objectiu és que “esdevingui un espai de trobada i relació entre els joves de la ciutat i que a la vegada s’organitzin activitats proposades per ells mateixos”. L’espai seria autogestionat pels mateixos joves, i es promourien actes entorn la cultura a partir de propostes de la gent que l’ocuparia. Una altra de les accions que ha remarcat Bel ha estat la creació d’un premi especial per al jove amb millor expedient acadèmic universitari. perquè faci una estada d’un any en una universitat estrangera de prestigi.

En la mateixa direcció, l’alcaldable de CiU també ha remarcat que es dotarà una partida per posar en marxa un programa de beques universitàries, perquè la situació econòmica no sigui excusa perquè els joves no estudiïn. Pel que fa als joves que no tenen titulació acadèmica, Bel ha dit que “els ajudarem a reinserir-se en sectors econòmics de futur, amb la creació d’un servei especial per a la creació de nous llocs de treball destinats a aquest tipus de jovent”./ Imatge CiU de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta