19 de maig del 2015

Bel recorda als pobles del municipi de Tortosa que la descentralització sempre ha arribat de la mà de CiU



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa i candidat de CiU, Ferran Bel, ha fet aquest dimarts una defensa de la feina feta pel seu govern a les tres EMD, Jesús, Bítem i Campredó, i als dos pobles del municipi, els Reguers i Vinallop. Bel ha dit que la descentralització a Tortosa sempre ha crescut de la mà de CiU. i ha demanat als ciutadans de cadascun d’aquests pobles que comparin la feina feta per anteriors governs i la realitzada sota la seia alcaldia. En aquest punt, Bel ha concretat que durant els darrers quatre anys i malgrat la crisi, els recursos que han arribat als pobles han augmentat un 20%.

Quant a les propostes concretes de CiU, a l’EMD de Jesús destaca un aparcament a la zona del cementiri o la construcció, per part d’altres administracions, d’un nou dispensari mèdic municipal i a la construcció de la pista poliesportiva tancada.

A Campredó, CiU aposta per la redacció i execució del projecte de coberta del poliesportiu, ampliar la zona d’esbarjo de la torre de Font de Quinto i impulsar l’escola de música. A Bítem, CiU vol finalitzar la segona fase de la carretera Tortosa-Bítem o urbanitzar i millorar l’accés al nucli de la Masada. A Vinallop es vol tancar la pista poliesportiva per convertir-la en un nou pavelló, i als Reguers es vol crear una zona d’esbarjo amb un passeig a la vora del barranc i també remodelar i millorar el consultori mèdic./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta