24 de maig del 2015

Cinc candidats ebrencs que segur que seran alcaldes després d'aquest 24M


MIRAVET (Ribera d'Ebre).- Caseres és un dels cinc municipis de les Terres de l’Ebre en què aquest 24 de maig només hi haurà paperetes d’una sola candidatura. Després de l’adéu de l’alcalde Josep Maria Peris, CiU no ha presentat llista i cedirà el govern municipal a la candidatura única d’Esquerra, que lidera Manel Palau. CiU de la Terra Alta ha assumit amb naturalitat aquest inconvenient, tot i que perd un feu històric a la comarca, i considera que aquest parèntesi a l’Ajuntament de Caseres pot reforçar el projecte de futur del partit a la població, que té uns 267 habitants. En canvi, a la Pobla de Massaluca, CiU torna a presentar l’única candidatura al poble, amb Antoni Ferré. A Prat de Comte, però, Joan Josep Malràs (CiU) ara tindrà com a rivals els candidats del PP i de Progrés per Prat de Comte.

A part de Caseres, ERC també té garantida l’alcaldia a Miravet, on repeteix Toni Borrell (a la imatge), ja que CiU no hi presenta llista. També a la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, de CiU, tornarà a ser l’alcaldessa de Vinebre. Finalment, Josep Roncero, de CiU, tornarà a ser l’alcalde de Freginals, perquè ni el PSC ni ERC han presentat candidatura en aquesta població del Montsià. / Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta