13 de maig del 2015

El creixement turístic de l'Ametlla de Mar, gran prioritat de Joan Pere Gómez (CiU)

 

L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- El candidat de CiU a l’alcaldia de l’Ametlla de Mar, Joan Pere Gómez, ha afirmat aquest dimecres que la seua prioritat serà mantenir els molts serveis i equipaments que la població ha aconseguit o construït durant els 12 anys de govern del convergent Andreu Martí. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Gómez ha avançat que una de les principals actuacions serà construir una gran plaça pública damunt del pàrquing soterrat que l’Ajuntament va construir al centre del poble. Segons el candidat de CiU, aquesta ha estat una obra primordial per al creixement turístic i comercial de l’Ametlla de Mar, que la gent sabrà valorar amb el pas del temps. En aquest punt, Gómez ha remarcat que damunt del pàrquing ara no es construirà un gran centre cívic, sinó que s’urbanitzarà un gran espai públic, amb la millora de les voreres i la construcció d’una plaça.

En la mateixa línia, l’alcaldable ha afirmat que cada any el consistori habilitarà una partida especial per asfaltar carrers a Tres Cales i en les altres urbanitzacions del poble. Segons Gómez, també es milloraran els parcs i jardins, i es cuidaran els detalls del dia a dia, així com els problemes que més afecten la gent. De fet, el candidat de CiU ha dit que basaran el seu govern en la proximitat, la participació ciutadana i la transparència. Gómez també ha dit que les seues prioritats passen per l’economia i la creació de llocs de treball, amb projectes turístics com el nou complex hoteler de La Vida Eco Village. A més, el candidat també ha dit que a l’Ametlla de Mar també queden terrenys en segona línia de mar, per poder fer un hotel de cinc estrelles.

El 24 de maig, a l’Ametlla de Mar hi haurà un total de cinc candidatures. Gómez substitueix Andreu Martí després de 12 anys d’alcaldia de CiU, però ha afirmat que no li preocupa excessivament el repte de mantenir la majoria absoluta. Així, ha remarcat que CiU ha renovat més del 90% de la candidatura, i que són un equip preparat i amb ganes per treballar pel poble. Quant a possibles pactes, Gómez no s’ha tancat a res, però ha dit que posaran en comú els programes electorals, i que prioritzaran el millor per a l’Ametlla de Mar i per a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta