6 de maig del 2015

Ester Martí (Esquerra) lamenta els ‘quatre anys perduts’ a la Galera amb CiU



LA GALERA (Montsià).- La candidata d’Esquerra a l’alcaldia de la Galera, Ester Martí, ha afirmat aquest dimecres que l’actual mandat han estat “quatre anys perduts” per al poble, tot criticant la “falta de gestió” del govern del convergent Ramon Muñoz. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’exalcaldessa d’aquesta població del Montsià ha sentenciat que a la Galera hi ha un cert abandonament i una falta d’atenció en la gestió municipal. En aquest sentit, Martí ha qüestionat la dedicació exclusiva de l’alcalde i ha lamentat la falta de manteniment en equipaments que es van impulsar durant la seua etapa a l’alcaldia, com ara el viver d’empreses, la llar d’infants, la llar de jubilats o la reforma del casal municipal.

D’altra banda, Martí ha explicat que la seua candidatura ha agrupat republicans, socialistes i independents, amb l’objectiu de sumar més sensibilitats i punts de vista. Però ha reconegut que li hauria agradat tenir més implicació dels joves i de les dones de la Galera, ja que és l’única dona de la candidatura. De la mateixa manera, Martí ha avançat que les seus propostes electorals prioritzaran la transparència municipal; l’atenció a la ciutadania; la millora dels camins rurals; l’ús de les energies renovables, i l’aprovació d’un pla d’ordenació urbana municipal (POUM), “encallat” des de fa quatre anys. A més, Martí ha insistit en què cal posar a ple rendiment els equipaments de la Galera, començant pel viver d’empreses.

L’alcaldable republicana també ha parlat de crear una borsa de treball municipal, i de col·laborar amb les empreses locals i amb la cooperativa agrícola. També ha dit que cal fomentar la cultura local i la promoció turística aprofitant la Fira de la Terrissa i el centre d’interpretació, a més de facilitar la implantació d’empreses en el polígon de l’interior del Montsià, que la Galera comparteix amb Godall. Finalment, quant a possibles pactes, Martí ha obert la porta a tornar a pactar amb el Partit Popular, si hi ha una certa coincidència programàtica. En canvi, ha assumit que seria molt complicat governar amb CiU, si no hi ha un canvi en la manera de fer les coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta