18 de maig del 2015

Ferran Bel (CiU) avisa d'un possible pacte de les forces 'perdedores' a Tortosa per fer alcalde Enric Roig

 

TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat de CiU i alcalde de Tortosa, Ferran Bel, s'ha adreçat directament als electors per reclamar-los que apostin pel "vot útil" el proper 24 de maig. Bel ha respost així al candidat del PSC, Enric Roig, que aposta per un pacte de les forces d'esquerres si CiU no revalida la majoria absoluta. El candidat ha fet una crida al vot útil per CiU "de totes aquelles persones que no es volen atrevir a tenir al senyor Roig com a alcalde".

D’altra banda, el candidat de CiU ha presentat les seves propostes per fer de Tortosa una ciutat referent. Bel ha explicat que la setmana vinent l’Ajuntament de Tortosa signarà amb la Diputació de Tarragona el conveni pel qual el consistori rebrà els 900.000 euros que han de permetre tirar endavant la reforma del pont de l’Estat. També ha avançat que la Diputació té la consignació pressupostària per la segona fase de les obres de la carretera de Tortosa a Bítem.

Bel també ha assegurat que negociarà amb l'Estat per aconseguir recuperar els terrenys de Renfe en desús i desencallar el retorn del pont del ferrocarril per desenvolupar una zona de restaurants i oci. Bel ha dit que CiU també reclamarà la millora dels serveis ferroviaris a l’estació de Tortosa./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta