13 de maig del 2015

Ferran Bel (CiU) presenta un nou projecte de piscina coberta per a Tortosa, que costaria 5,4 milions



TORTOSA (Baix Ebre).- El projecte de nova piscina coberta municipal, el fracàs del qual ha centrat una part important del mandat i la campanya, serà un altre cop una de les grans apostes de la candidatura de CiU a Tortosa. L'alcalde i cap de llista convergent, Ferran Bel, ha presentat aquest dimecres els plànols d'un altre nou projecte d'equipament que, assegura, costaria 5,42 milions d'euros, finançats íntegrament durant entre quatre i vuit anys amb càrrec als pressupostos municipals, i que seria de gestió íntegrament pública. Segons Bel, la nova piscina coberta, de 25x20 metres i 1,8 de profunditat, es construiria al llarg de dos anys, mantenint operativa l'actual, i permetria compatibilitzar competicions esportives i l'activitat general.

L’alcalde i candidat de CiU a Tortosa, Ferran Bel, ha presentat aquest dimecres el nou projecte de piscines que s’ha de construir a l’estadi municipal Josep Otero. Quatre anys després que s’iniciés l’enderroc de l’antiga piscina exterior i la polèmica que s’ha generat al llarg de tot el mandat al voltant del projecte fallit de més de 20 milions d'euros que projectava el govern de CiU, finalment Bel ha presentat un nou projecte de piscines que costaria 5,4 milions d’euros i que es finançaria íntegrament per part de l’Ajuntament de Tortosa.

El projecte de piscines que ha presentat la candidatura de CiU preveu una piscina coberta de 25 per 20 metres, amb vuit carrils de competició, i amb un tancament retràctil en un dels laterals que permetrà obrir la piscina a l’estiu. El projecte inclou vestidors per grups i abonats, així com sales de fitness i un gimnàs, i pistes de pàdel.

Quant al període de construcció, Bel ha explicat que està previst que es pugui materialitzar en dos anys, dividint les obres en dues fases. Primer es construiria la piscina i després els vestidors i el gimnàs, de manera que no s’aturin en cap moment les activitats de piscina. Bel ha dit que si surt escollit novament alcalde de Tortosa reeprendrà el projecte de forma immediata.

 Bel ha explicat que la gestió de la piscina i el nou complex esportiu serà pública i ha detallat que l’Ajuntament de Tortosa preveu finançar-la en càrrec als pressupostos municipals en diferents anualitats. En concret, el candidat de CiU ha explicat que la previsió és poder pagar la piscina en una operació que aniria entre els 4 i 8 anys destinant anul·lament una partida d’entre 1 i 1,5 milions d’euros. / Via Canal 21 Ebre i ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta