14 de maig del 2015

Ferré (CiU) proposa un pla de rehabilitació de les instal·lacions de les escoles d'Amposta

 

AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde i candidat de CiU a Amposta, Manel Ferré, ha posat l’ocupació, l’ensenyament i l’esport al capdavant del seu projecte per a la ciutat. Ferré ha proposat un pla integral de rehabilitació i reforma de totes les instal·lacions dels col·legis públics d’Amposta. En el cas concret del Col·legi Consol Ferré, s’ubicarà una zona verda al solar annex a l’escola amb una pista poliesportiva per a que els alumnes en puguin fer ús.

El projecte esportiu de CiU inclou el tancament lateral de les dues pistes cobertes de futbol sala per poder fer-ne ús durant tot l’any. Amb la mateixa intenció es construirà una instal·lació per a la pràctica de l’atletisme indoor. En matèria d’ocupació, Ferré ha explicat que es posarà en funcionament la Casa de la Formació i l’Ocupació per a joves i també plans d’ocupació per a la remodelació integral de la via pública i la supressió de barreres arquitectòniques.

Les noves empreses tindran suport per créixer a través de la Incubadora d’Empreses Digitals, que aprofitant les instal·lacions del Centre Tecnològic del Compòsit, serà un espai a disposició dels nous emprenedors que basen els seus serveis en els productes digitals i tecnològics. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta