19 de maig del 2015

Ferré defensa l’obra de govern de CiU i l’oposició reclama canvi en el debat electoral d’Amposta

 

AMPOSTA (Montsià).- Manel Ferré, Adam Tomàs, Francesc Miró i Germà Ciscar han protagonitzat aquest dimarts el debat d’Amposta que ha organitzat Canal 21 Ebre, amb la participació de tots els grups que actualment tenen representació a l’Ajuntament de la capital del Montsià. Un debat a quatre que ha estat marcat pels atacs dels partits de l’oposició contra l’alcalde i candidat de CiU, mentre que Ferré ha defensat l’acció de govern com a principal garantia per a les seues propostes de futur. Els primer punts calents del debat han estat la construcció de la nova residència per a la gent gran, amb una primera topada entre Ferré i Tomàs; i també la polèmica per les dietes de l’alcalde i la condonació de multes, un tema que ha sabut monopolitzar el candidat de Plataforma per Catalunya. Germà Ciscar ha defensat la feina que ha fet el seu grup durant quatre anys, i ha recordat que gràcies a la seua oposició ja no es trauen multes als “amiguets” del govern ni hi ha més tractes de favor.

Per la seua banda, el candidat del PSC ha dedicat bona part del debat a presentar-se com a garantia del “canvi serè” a Amposta. Francesc Miró ha fet una crida a la participació, perquè “el canvi és cosa de tots”. De fet, ha afirmat que els socialistes representen el vot útil, i que ara més que mai cal estar al costat de la gent.

El candidat d’Esquerra també ha remarcat que les eleccions de diumenge seran “determinants” per al futur d’Amposta. Adam Tomàs ha assenyalat que la ciutat es troba en una situació d’estancament després de 28 anys de govern de Convergència i Unió. Una situació que, segons el republicà, és de “final de règim”. Tomàs ha afirmat que el canvi a Amposta es farà des del consens i la participació de tothom. A més, el republicà ha promès transparència al consistori.

Finalment, Manel Ferré ha demanat a la ciutadania que analitzen com han estat els darrers vuit anys de govern de CiU, tot destacant la seua “immensa” obra de govern. L’alcalde i candidat convergent ha defensat que han fet equipaments i infraestructures prioritàries per a la ciutat, i ha volgut destacar la residència per a la gent gran, la tercera planta de l’hospital, les instal·lacions esportives o el tercer institut. En aquest sentit, Ferré ha desautoritzat el “canvi pel canvi”, en una clara al·lusió a Esquerra.

El debat d'Amposta de Canal 21 Ebre es torna a emetre íntegrament aquest dimarts a partir de les deu de la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta