9 de maig del 2015

Josep Sabaté, Hadar Ayxandri i tres representants territorials de l'Ebre, al nou secretariat nacional de l'ANC


TORTOSA (Baix Ebre).- Les Terres de l'Ebre tindran un total de cinc representants en el nou secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), després de les eleccions que s'han celebrat aquest dissabte. El roquetenc Josep Sabaté ha assolit la desena posició en els comicis interns, amb un total de 2.326 vots. Per la seua banda, l'ampostí Hadar Ayxandri ha obtingut el lloc catorzè a les eleccions al secretariat de l'ANC, amb 2.304 vots. Els altres tres membres ebrencs del secretariat de l'ANC són designats per representació territorial: Joan Gonzàlez (Deltebre), Irene Negre (L'Aldea) i Dora Cervelló (Flix).

Sabaté, conegut pel seu activisme històric a Jóvens en Defensa de l'Ebre i al casal Panxampla de Tortosa, ja té un paper important en el secretariat nacional de l'ANC des de fa un any, i ha treballat activament en diversos àmbits. De fet, des de fa uns mesos és coordinador de la Comissió de Mobilització Social i membre del Comitè Permanent, en substitució d’Ignasi Termes, amb qui va treballar estretament en l’organització de la Diada del 2014 i els diferents actes nacionals i mobilitzacions que l’ANC ha organitzat en el darrer any.

Per la seua banda, Ayxandri es presentava per primera vegada al secretariat nacional de l’ANC, tot i que ha tingut un paper destacat en les assemblees exteriors, als Estats Units. De fet, ha estat coordinador de l’ANC de l’estat de Geòrgia, però ara torna a viure a Amposta.

D'altra banda, segons els resultats provisionals, Rosa Alentorn, Liz Castro, Agustí Alcoberro i Jordi Sànchez, per aquest ordre, són els quatre aspirants més votats per a representants nacionals de l'ANC.

Finalment, la fins ara presidenta de l'ANC, la xertolina Carme Forcadell, s'ha mostrat convençuda que la substitueixi qui la substitueixi "el procés continuarà" perquè ha assegurat que entre les 75 persones que es presenten per formar part del nou secretariat "hi ha moltes persones que ho podran fer molt bé", tot i que ha rebutjat parlar de noms concrets. Forcadell ha assegurat estat "contenta" per la "bona feina" feta en els darrers tres anys i ha afegit que tot i que deixarà de ser la presidenta, l'ANC continuarà sent el seu projecte i continuarà treballant pel 27-S. Ha dit que la feina de l'Assemblea ha de continuar sent ampliar la majoria a favor de la independència i continuar amb el full de ruta.

+Resultats provisionals a les Eleccions al Secretariat Nacional 2015

Imatge Assemblea.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta