22 de maig del 2015

La CUP reclama polítiques per la igualtat d’oportunitats entre dones i homes



TORTOSA (Baix Ebre).- La CUP-Alternativa Ecologista de Tortosa, mitjançant una acció simbòlica, van manifestar la necessitat de fer polítiques municipals des de la perspectiva de gènere per assolir la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. Per aconseguir-ho, la CUP defensa que es necessiten projectes concrets i amb pressupost necessari per tal d’evitar que els plans d’igualtat siguin paper mullat. En aquest sentit, des de la CUP afirmen que l’ajuntament de Tortosa disposa d’una pla de polítiques de dones que no s’està aplicant i que no té assignat cap partida pressupostària.

Quant a les propostes per generar ocupació, model productiu i energètic, la CUP aposta per la potenciació de la pagesia amb la recuperació del mercat de pagesia els dissabtes, ja sigui al barri de Ferreries o al Temple; i també per una aposta clara del sector agroalimentari. Pel que fa l’energia, la CUP defensa que Tortosa sigui un municipi energèticament sobirà que utilitzi energies renovables i la biomassa.

El cap de la llista de la CUP a Tortosa, Xavi Rodríguez, també ha fet una valoració positiva de la campanya electoral realitzada i ha criticat que les propostes de la resta de candidats són “més de lo mateix” i no qüestionen el sistema que ha portat la crisi econòmica.

La CUP també ha fet públiques les despeses durant la campanya electoral a la seva web i han explicant com ho han fet per autogestionar-se. En concret, la CUP considera que ha fet una campanya “digna” amb una despesa total de 5.000 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta