20 de maig del 2015

La nova biblioteca i el complex esportiu, prioritats de Bertomeu (Compromís d'Esquerres) a Deltebre



DELTEBRE (Baix Ebre).- L’alcalde de Deltebre i candidat de Compromís d’Esquerres, José Emilio Bertomeu, ha repassat aquest dimecres les propostes més destacades del seu programa electoral, que preveu 175 accions per als propers quatre anys. Entre les prioritats, Bertomeu ha destacat la necessitat de trobar una solució per reobrir el complex esportiu Trèvol, tancat des de fa mesos per la fallida de l’empresa que gestionava les instal·lacions. En aquest sentit, el candidat socialista ha advertit que haurà de ser una solució de consens amb el conjunt de forces polítiques. Bertomeu també ha parlat de la continuació de les obres de la urbanització de Riumar i de la construcció de la nova biblioteca municipal. Un projecte que l’alcalde considera que cal redimensionar, per ajustar-lo a la realitat i a les necessitats de Deltebre.

Durant una entrevista Canal 21 Ebre, Bertomeu ha reiterat el seu suport a la construcció d’un hotel a Riumar, però ha advertit que la inversió dependrà de la iniciativa privada. A més, també ha afegit que un dels seus compromisos és l’aprovació del nou pla d’ordenació urbana municipal (POUM). De la mateixa manera, l’alcalde ha tornat a reclamar la creació del consorci de la finca Bombita, que és propietat del govern de l’Estat. De fet, una de les propostes de Compromís d’Esquerres és el trasllat de la Festa de l’Arròs a la finca de Bombita, per potenciar aquesta celebració. A banda, Bertomeu ha concretat la seua proposta de crear les figures del Síndic de Greuges i de regidor de barri.

D’altra banda, Bertomeu ha lamentat que la campanya electoral de Deltebre s’estiga embrutant, i ha advertit que l’endemà del 24 de maig tots els candidats hauran de seure a una taula per negociar el nou Ajuntament. De fet, ha dit que “en política de poble, no s’hi val tot”. Finalment, el candidat de Compromís d’Esquerres ha rebutjat que el president Artur Mas només haja visitat Deltebre per fer campanya electoral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta