13 de maig del 2015

La reclamació de les variants centra el debat electoral de Gandesa a Canal 21 Ebre



GANDESA (Terra Alta).- La reivindicació de les variants de les carreteres N-420 i C-43, la dinamització del viver d’empreses, i l’aposta pel turisme, entre d’altres qüestions, han centrat el debat de Gandesa que Canal 21 Ebre ha organitzat aquest dimecres. Un debat en què l’alcalde i candidat de CiU, Carles Luz, ha defensat l’acció de govern feta durant l’actual mandat, a més d’explicar els reptes per als propers quatre anys, com ara la millora dels accessos al polígon industrial o la construcció de la variant de la C-43, que la Generalitat ja està impulsant. De fet, Luz ha recordat que les dues variants de Gandesa són prioritàries per al proper mandat, i que cal traslladar tant a la Generalitat com al govern de l’Estat el consens polític que hi ha a la capital de la Terra Alta.

L’exalcalde i candidat d’Alternativa per Gandesa-Acord Municipal, Miquel Aubà, ha lamentat l’aturada de projectes com la planta d’osmosi inversa, tenint en compte els problemes de calcificació de l’aigua que tenen a la capital de la Terra Alta. Aubà ha dit que una solució per costejar la construcció de la planta seria renegociar o tornar a traure a concurs la gestió de l’aigua. Quant a la variant de l’N-420, Aubà ha recordat que fa vuit anys que el govern de l’Estat té el projecte redactat, però amb partides ridícules als pressupostos. Així, ha dit que cal reivindicar-la des de la unitat, amb mobilitzacions si és necessari. Aubà també ha apuntat que cal recuperar el projecte d’ampliació del polígon, per donar continuïtat a les accions que es facin des del viver d’empreses.

Finalment, el candidat del Partit Popular, Carlos Pablo Ruiz, ha proposat posar d’acord la Generalitat i l’Estat per fer una única variant i alhora solucionar els accessos al polígon. A banda, Ruiz ha apostat per conjugar turisme rural i enoturisme, i ha defensat la necessitat de construir un càmping a Gandesa, per solucionar la falta d’allotjaments que hi ha a la capital de la Terra Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta