7 de maig del 2015

Masdéu (CiU) es marca el repte de completar l’obra de govern a la Ràpita, amb l'acabament de l'auditori i el creixement hoteler



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- L’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín Masdéu, ha defensat aquest dijous l’obra de govern feta durant l’actual mandat, com a principal argument per a la campanya de CiU a les municipals del 24 de maig. Masdéu ha remarcat que, tot i la crisi econòmica i el fet de governar en minoria des del trencament del pacte amb el PSC, a la Ràpita s’han baixat els impostos municipals, s’ha controlat la despesa i s’han acabat obres i actuacions que feia anys que estaven encallades, com ara el Museu de la Mar de l’Ebre, la biblioteca, l’hospital de dia, l’ampliació de l’institut o el nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). De fet, quant als reptes per al nou mandat, Masdéu ha parlat de començar a desenvolupar els nous sectors residencials i hotelers, a més de reparcel·lar i urbanitzar els polígons industrials del Rajolar i El Salt. L’alcalde ha afegit que també s’acabaran les obres de l’auditori de la Ràpita, que es cobrirà la pista poliesportiva, i que es reformaran alguns dels principals carrers de la població, com els carrers Constància, Sant Isidre i l’avinguda Constitució, amb un pressupost de prop d’un milió d’euros.

De la mateixa manera, l’alcalde ha afegit que en acabar l’actual temporada es canviarà la gespa del camp de futbol. Altres propostes són la base nàutica a la barra del Trabucador i els carrils bici entre la Ràpita i Amposta. Quant a les obres de l’auditori, Masdéu ha recordat que les obres es van aturar a causa dels problemes de la constructora i al mateix procés de licitació del projecte. Segons l’alcalde, ara els entrebancs s’han solucionat i les obres estaran acabades abans de finals d’any.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Masdéu ha volgut felicitar al conjunt de partits perquè en els darrers anys han rebaixat el clima de tensió que hi havia a la Ràpita. A les municipals del 24 de maig, hi haurà un total de set candidatures, però el candidat de CiU a la reelecció ha afirmat que afrontaran la campanya amb un missatge d’optimisme, per la bona acció de govern realitzada.

De fet, l’objectiu de Masdéu és reforçar i incrementar el resultat de fa quatre anys, quan CiU va passar de quatre a sis regidors. En aquest sentit, ha dit que no es tanquen a qualsevol pacte de govern, per assolir un govern més ampli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta