15 de maig del 2015

Miró (PSC) diu que és possible un triple empat a Amposta entre socialistes, convergents i republicans



AMPOSTA (Montsià).- El candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta, Francesc Miró, ha reiterat aquest divendres que a la capital del Montsià només hi haurà un canvi si els socialistes fan un bon resultat el 24 de maig. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha tornat a fer una crida al vot útil, i ha detallat les principals propostes del programa del PSC, com ara potenciar el turisme a la platja de l’Eucaliptus i al nucli de Poble Nou del Delta. En el mateix àmbit, el candidat del PSC ha parlat de la necessitat de rellançar la Festa del Mercat a la Plaça, que just Amposta celebra des d’avui i fins diumenge, per aconseguir una major projecció exterior.

D’altra banda, i quant al trasllat de la zona d’oci nocturn, Miró ha afirmat que Amposta necessita grans pactes de ciutat i seguir sent líder en el sector de l’oci. Així, tot i no voler concretar quina és la ubicació preferida pel PSC, ha afirmat que els socialistes no creuen que traslladar l’oci nocturn al complex Futuro Ciudad Amposta siga la millor opció.

En la mateixa entrevista, Miró ha pronosticat que a Amposta es pot produir un triple empat entre CiU, Esquerra i el PSC. De fet, ha dit que ell té la mateixa “capacitat moral” per tenir l’alcaldia que el convergent Manel Ferré i el republicà Adam Tomàs. En aquest punt, Miró ha assenyalat que els socialistes representen el vot útil per al “canvi serè” a Amposta, i ha promès un govern que estarà “al costat de la gent”.

Segons Miró, està disposat a pactar amb qui vulga pactar amb el PSC, amb la condició que els socialistes tindran l’alcaldia i que es respectarà el seu programa electoral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta