5 de maig del 2015

Movem Tortosa proposa un gran pacte local per a l’ocupació



TORTOSA (Baix Ebre).- Movem Tortosa ha donat a conèixer la seua proposta en matèria econòmica per al conjunt del municipi. Es tracta d’un gran pacte local per a l’ocupació i creació de llocs de treball. El candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha afirmat que el percentatge d’atur al municipi és “elevadíssim” i que l’Ajuntament ha de donar solucions a una situació que és “inacceptable”. Per Jordan, la creació de llocs de treball és una prioritat i per això Movem Tortosa proposa un pacte amb totes les forces polítiques per tirar endavant polítiques actives d’ocupació.

El pacte que proposa Movem Tortosa derivaria en un Pla local per a l’ocupació amb propostes a curt i llarg termini. En aquest sentit, la formació que encapçala Jordan proposa la creació de plans d’ocupació per a persones aturades de llarga durada, la bonificació d’impostos i taxes a les empreses i emprenedors capaços de contractar persones aturades, o la creació d’una oficina d’atenció als emprenedors a l’edifici consistorial. Més a llarg termini, Movem Tortosa proposa la redacció d’un Pla de Dinamització Comercial i tornar a posar sobre la taula la redacció del Pla Estratègic de Ciutat. Movem Tortosa també demanarà la bonificació del preu de l’aigua d’ús industrial com a factor de competitivitat. / Vídeo Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta