18 de maig del 2015

Movem Tortosa proposa un programa d’aliments frescos pels més necessitats



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha presentat aquest dilluns algunes de les propostes en matèria social que vol tirar endavant si assoleix l’alcaldia. Movem Tortosa proposa crear una taula d’entitats del tercer sector perquè actuïn de manera coordinada en benefici dels ciutadans. També es comprometen a treballar per aconseguir més places residencials públiques a Tortosa perquè la gent més gran pugui envellir de manera digna i posar en marxa un programa de productes frescos per a les famílies més necessitades. Aquest programa s’impulsaria junt amb els paradistes del mercat municipal de manera que es potenciaria el comerç local.

Quant a les declaracions del candidat de CiU, Ferran Bel, advertint d’un pacte de la resta de forces polítiques per fer fora de l’alcaldia als convergents, Jordan ha emplaçat Bel a reflexionar sobre com ha governat la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta