12 de maig del 2015

Recullen signatures per reclamar la millora de l’accessibilitat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta



TORTOSA (Baix Ebre).- El sindicat CATAC-CTS, la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa, el sindicat d’ensenyament USTEC-STEs, així com altres entitats de caràcter social de la ciutat estan recollint signatures per tal de presentar una moció popular a l’Ajuntament de Tortosa per reclamar la millora de l’accessibilitat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC). La delegada del sindicat CATAC-CTS, Cinta Sarroca, ha explicat que la idea original era recollir signatures només dels veïns de Tortosa, però que els usuaris d’altres poblacions del territori també han volgut sumar-s'hi que l’allau de signatures està sent força destacada. La moció reclama unes escales mecàniques o un ascensor des del centre de Tortosa fins al centre hospitalari, un canvi de trajecte de les línies de bus que permeti l’accés directe a l’hospital des de les pedanies i barris de Tortosa, i l’habilitació d’un aparcament adequat. Sarroca ha detallat els problemes d’accessibilitat als que els usuaris han de fer front dia a dia.

Des de la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa han recordat que la demanda de la construcció d’unes escales mecàniques o un ascensor ve de temps enrere i que després que es descartés la construcció del nou hospital al barri de Ferreries, la Federació va tornar a reclamar la seva construcció. Per la seva part, el president de l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric de Tortosa, Josep Baubí, ha reclamat als partits que durant aquest campanya electoral estan prometent que milloraran l’accessibilitat a l’hospital que les seves paraules es converteixen en realitats.

La moció popular que reclama la millora de l’accessibilitat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta es presentarà al mes de setembre. Fins aleshores es continuaran recollint signatures de suport. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta