8 de maig del 2015

Roig (PSC) proposa destinar 1,2 milions d'euros a un pla contra l'atur a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de Tortosa ha iniciat aquest divendres la campanya electoral amb la presentació de les seues propostes per millorar l'ocupació al municipi. El candidat Enric Roig, acompanyat d'altres membres del seu equip, ha volgut evidenciar així que la prioritat dels socialistes és la creació de llocs de treball per reduir la taxa d'atur, i ha presentat un paquet de 37 actuacions. A més de la creació d'una gran àrea de promoció econòmica a l'Ajuntament, el PSC proposa destinar 1,2 milions d'euros en un pla de xoc contra l'atur, que inclou ajudes per a la contractació, per a autònoms, un pla d'ocupació i un pla específic per a joves. Roig ha explicat que aquestes mesures es podrien finançar amb la meitat dels diners que el govern de CiU ha avançat "voluntàriament" als bancs.

Per la seua part, el número 3 de la candidatura del PSC a Tortosa, Manel de la Vega, ha detallat algunes de les mesures del pla de xoc contra l’atur, que inclou un pla d'ocupació propi de l’Ajuntament per contractar anualment 100 treballadors durant sis mesos, i un específic per a joves durant l’estiu. També ajudes per a la contractació per a empreses i autònoms. Els socialistes proposen la creació d’una gran àrea de Promoció Econòmica on tots els serveis municipals implicats en la creació de riquesa i ocupació estiguin coordinats sota una mateixa direcció./ Via ACN i Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta