7 de maig del 2015

Soler (CiU) enceta la campanya presentant una 'guia del canvi' per enlairar Deltebre



DELTEBRE (Baix Ebre).- La candidatura de CiU a Deltebre ha preparat una “guia del canvi” per sostobar i enlairar Deltebre. Així ho va explicar el candidat de CiU a Deltebre, Lluís Soler, acompanyat de bona part dels membres de la seva candidatura. Soler va afirmar que el programa es presentava en un format totalment diferent, amb l’objectiu de reflectir el canvi de Deltebre d’una manera “didàctica i pedagògica”.

La guia va plegada com un plànol i està formada per sis apartats que defineixen les propostes que CiU vol dur a terme si assoleix l’alcaldia. Entre d’altres, s’aposta per un pla d’imatge del poble que prioritzi accions per millorar els serveis públics i la imatge turística. La guia del canvi també contempla la creació i millora de les polítiques socials, amb noves accions i bonificacions fiscals i la potenciació del teixit associatiu. També es recullen accions per impulsar l’economia, la inserció laboral i els principals sectors productius.

Soler ha remarcat que la guia del canvi neix a partir de les propostes de la ciutadania del municipi a través de reunions amb sectors, entitats i associacions, i mitjançant una campanya de participació a través de les xarxes socials. En aquest sentit, Soler ha remarcat que es tracta d’un programa “realista”. Al llarg de la campanya, la candidatura de CiU realitzarà també diversos actes electorals participatius a tots els nuclis de la població./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta