22 de maig del 2015

'Som Tortosa valora la campanya electoral', article de Maria Merino



Acabem la campanya esperant haver arribat a totes aquelles persones que necessiten recuperar la confiança en les institucions, que veuen imprescindible una renovació.

Valorem positivament que no hi hagi hagut desqualificacions abusives entre partits. Però pensem que també ha plasmat per què estem on estem. Per exemple, en el debat va quedar molt evident el que els polítics han vingut fent a Tortosa: res, discutir. Esperem que es produeixi un canvi perquè, sinó, ens esperen quatre anys iguals: sense feina, amb un nucli antic vergonyós, amb pobresa, amb corrupció, amb transparència nul·la i sense piscines.

El debat va posar de manifest la falta d’un diàleg amb argumentació sòlida entre els partits amb representativitat actual: No van ser capaços de dir a la ciutadania quin és el deute real que té ara mateix Tortosa. Ni d’explicar quins són els punts que els separen per aconseguir un consens sobre el futur de la ciutat.

Volem manifestar que tant que tothom ha parlat de transparència, només Som Tortosa i un altre partit han fet públics els seus pressupostos de campanya. Es molt significatiu. I més, veient com un partit amb la seu embargada ha fet una despesa indecent.

Donem el nostre agraïment a les persones que han fet possible haver arribat fins aquí. Les que han contribuït i segueixen contribuint amb idees, els que ens paren pels carrers expressant el seu desig de canviar el rumb de Tortosa i pensen que SOM TORTOSA ho pot fer.

El moment és ara. I igual que a Barcelona amb “Barcelona en Comú”, a Madrid amb "Ara Madrid" i a Aragó amb Echenique, a Tortosa demostrarem que hi ha una altra manera de fer política.

Maria Merino
és la candidata de Som Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta