14 de juny del 2015

Els militants d'Unió de l'Ebre rebutgen el full de ruta de Duran amb un 74% dels vots per al 'no'


TORTOSA (Baix Ebre).- El 'sí' ha guanyat la consulta interna que aquest diumenge celebrava Unió Democràtica de Catalunya (UDC) per decidir el full de ruta del partit en el procés sobiranista. La proposta de la direcció s'ha imposat amb 50,90% de vots a favor, mentre que el 'no' que defensava el sector sobiranista s'ha quedat al 46,19%. Uns resultats molt diferents als que s'han produït a les Terres de l'Ebre, on s'ha imposat clarament el 'no'. A la mesa instal·lada a Tortosa, el 'no' ha guanyat amb 83 vots. El 'sí' ha tingut 25 vots, mentre que hi ha hagut tres vots en blanc i un de nul. El president d'Unió al Montsià, Josep Antoni Obalat, ha informat via Twitter que el 'no' havia obtingut el 74,11% dels vots a les Terres de l'Ebre, mentre que el 'sí' ha recollit el 22,32%. De fet, el mateix Obalat ha piulat aquest diumenge al matí que havia votat 'no' en la consulta, "per Carrasco i Formiguera i per tots els que estimem Catalunya i Unió".

En el conjunt de Catalunya, el 'sí' que defensava Josep Antoni Duran i Lleida i el nucli dur d'Unió ha guanyat per pocs vots de diferència. Són 1.351 vots davant de 1.226, segons ha explicat la presidenta de l'òrgan de control, Pilar Fernández Bozal, en comparèixer a la seu nacional del partit. N'hi ha 47 en blanc i 30 més de nuls. Les dades de participació han assolit el 64,81%, en tancar els punts de votació per tot el territori aquest vespre. En total han votat 2.653 dels més de 4.000 militants que tenien dret a fer-ho. Fins a les sis de la tarda, les Terres de l'Ebre s'ha mantingut com un dels territoris amb més participació, amb un 56,60% dels vots. / Via ACN / Imatge Josep Antoni Obalat, a Twitter.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta