30 de juny del 2015

La marca Terres de l'Ebre Reserva de la Biosfera, en vigor aquest 1 de juliol



AMPOSTA (Montsià).- Les empreses que vulguin utilitzar la nova marca Terres de l'Ebre Reserva de la Biosfera podran començar a adherir-s'hi a partir d'aquest dimecres, 1 de juliol. La nova marca, que utilitzarà el mateix logo del Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre, vol convertir-se en un nou segell de qualitat amb projecció internacional per al territori i, específicament, per acreditar als seus productes agroalimentaris, ambientals i serveis turístics. En aquests moments, s’han identificat fins 18 productes i serveis susceptibles de ser acreditats ja siguin agroalimentaris, turístics o artesanals. La tècnica del COPATE, Noèlia Fabra, ha remarcat que l'ús del logo de la marca turística permet sumar sinergies i reforçar la imatge de territori.

El gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Minguell, ha destacat la necessitat de fer un acompanyament i assessorament de les empreses per fer un bon ús de la marca. El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, considera que assolir un centenar d'empreses acreditades a la nova marca abans que acabi l'any seria un èxit. Pallarès també ha volgut insistir en què cal “cuidar” la marca perquè l’Ebrebiosfera obtingui un reconeixement internacional.

Les empreses hauran de presentar, ja sigui al mateix Copate, a la Cambra de Comerç de Tortosa o a algun dels quatre consells comarcals, la memòria de la seva proposta que serà analitzada pel comitè avaluador, que es reunirà, com a mínim, un cop al mes. A més, per poder rebre l'acreditació han d'efectuar el pagament d'una taxa d'entrada de 200 euros, així com una taxa anual de manteniment, que va dels 50 euros per a empreses amb fins a cinc treballadors als 500 euros per als casos amb més de 50 treballadors./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta