30 de juny del 2015

Movem Tortosa reclama l'obertura dels menjadors infantils a l'agost i la reducció de la zona blava




TORTOSA (Baix Ebre).- Movem Tortosa presentarà una moció en el ple ordinari del proper dilluns, el primer del nou mandat municipal, perquè els menjadors infantils d’estiu s’obrin també al mes d’agost. Es tracta d’una petició que Iniciativa-Entesa per Tortosa ja va realitzar l’estiu passat però l’equip de govern de CiU ha tornat a optar per obrir només al juliol, tot i incrementar en 22 les places ofertades, fins arribar a les 146, per a xiquets de famílies en risc d’exclusió social. Aquest servei de menjador infantil d’estiu es fa en el marc dels campus i els casals d’estiu que organitzen diferents entitats i associacions de Tortosa durant el mes de juliol. Pel portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, aquest fet no és “excusa” i ha demanat al govern de Ferran Bel que rectifiqui i ampliï els menjadors infantils per tal que aquests xiquets també puguin menjar a l’agost.

En la mateixa sessió plenària, Movem Tortosa presentarà una segona moció en què demanarà la reducció de l’ampliació de la zona blava que es va realitzar per part de CiU al barri del Temple i també, per les tardes i els dissabtes al matí, al barri de Ferreries, en una operació lligada a dos projectes fallits: la construcció del pàrquing soterrat de la plaça Mossèn Sol i les noves piscines de Tortosa. En aquest sentit, Jordan ha demanat a ERC que sigui coherent amb allò que va votar fa un parell d’anys quan Iniciativa-Entesa per Tortosa també va demanar la reducció de la zona blava, i que es posicioni a favor. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta