30 de juny del 2015

Quatre nous serveis de bus entre l'Ametlla de Mar i Tortosa, amb trajectes de més de dues hores


TORTOSA (Baix Ebre).- El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en marxa aquest dimecres, 1 de juliol, un nou servei diari regular entre les poblacions de l'Ametlla de Mar i Tortosa, tot passant pel Perelló, l'Ampolla i l'Aldea. Funcionarà tot el juliol, l'agost i la primera quinzena de setembre amb dues expedicions d'anada i dues de tornada. Aquesta és una de les mesures incloses en el Pla de millora dels serveis de transport públic a les Terres de l'Ebre, redactat pel Departament en col·laboració amb els ajuntaments i consells comarcals de la zona.

La primera sortida des de l'estació d'autobusos de Tortosa és a les 10.30 hores del matí, i la primera de les parades a l'Ametlla de Mar, a l'avinguda Part de Cala-Camí de les Candenes, és a les 12.50 hores. L'altre autobús des de Tortosa surt a les 18.05 hores, i la parada al mercat municipal de l'Ametlla de Mar és a les 19.55 hores. El primer servei des de l'Ametlla de Mar surt a les 07.10 hores de l'avinguda Ametlla de Mar (plaça de l'Olivera-Calafat) i arriba a l'estació d'autobusos de Tortosa a les 09.50 hores. L'altre servei surt de l'Ametlla de Mar a les 14.30 hores i arriba a Tortosa a les 17.00 hores.

El Departament ha apuntat que aquest nou servei està pensat per millorar les connexions entre els municipis costaners del Baix Ebre i la capital de comarca, i per donar resposta a la mobilitat interior i interurbana, ja que els busos passen pels principals punts de concentració de mobilitat de l'estiu -càmpings, hotels, zones de servei, mercat municipal, ajuntaments, Club Nàutic i CAP-. També es potencia la intermodalitat, amb parades a les estacions de tren i d'autobusos. / Imatge Ajuntament de l'Ametlla de Mar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta