30 de juny del 2015

Siloé obre les portes de la nova casa d'acollida d'Amposta, amb capacitat per a 20 persones

 

AMPOSTA (Montsià).- L’ONG Siloé d’Amposta ha obert una casa d’acollida per a 20 persones, ubicada en uns terrenys situats vora l’antiga carretera a Freginals, en un espai de 8.000 metres quadrats. La casa, de 340 metres quadrats, dóna resposta a la necessitat creixent que tenia Siloé per donar major resposta a totes aquelles persones que els demanaven ajuda. I és que el pis d’acollida que tenien a la ciutat ja havia quedat petit. Així ho ha explicat el president de Siloé a les Terres de l’Ebre, Àngel Garriga, qui ha volgut remarcar que, tot i que els govern apunten que ja s’està sortint de la crisi, cada dia arriba gent nova a l’ONG buscant ajuda. Garriga també ha explicat que per construir la casa han tingut ajudes de l’administració i d’alguna entitat bancària, però ha remarcat que sobretot ha estat possible gràcies a la col·laboració d’empreses del territori i els voluntaris.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat que la de Siloé és una iniciativa a lloar, i que la nova casa d’acollida és un espai d’emergència social molt necessari. Tomàs també va avançar que la voluntat de l’equip de govern d’Esquerra és incrementar la partida de serveis socials en els propers pressupostos municipals per al 2016./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta