3 de juliol del 2015

Així és el nou espai gastronòmic El Forn de la Canonja, al costat de la catedral de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Aquest dijous al vespre es va inaugurar l’espai gastronòmic “El Forn de la Canonja”, ubicat al bell mig del nucli antic de Tortosa. En concret, ocupa l’antic forn medieval canonges de la catedral de Tortosa. És tracta d’una de les apostes més potents per revitalitzar l'oferta comercial i lúdica del nucli històric de la ciutat. Un dels seus promotors, Oriol Forner, ha explicat que l’oferta inclou un bar de tapes, la cerveseria “El cau de Gambusí”, la gelateria “Gelats i més” i l’hamburgueseria-bocateria “Bocata di cardinale”. Tot plegat, vol funcionar com un mercat gastronòmic.

El complex el formen diverses sales a diferents nivells i l’estructura del forn es manté quasi bé intacta. I és que l’espai ha estat sotmès a gairebé dos anys de treballs de rehabilitació, de la mà de la promotora privada Arca 94, especialitzada en la recuperació del nucli antic. Forner ha explicat que fa temps que creuen que el nucli antic és un dels actius “més potents” del municipi i que amb l’obertura d’aquest espai també volen contribuir a la seua recuperació.

 Un altre dels atractius és el mural exterior que van pintar Ana Balart i Agustí Forner, i que recrea els balcons i les finestres de la façana de la casa al carrer Taules Velles. L’espai obrirà tots els dies, de dilluns a diumenge. / Canal 21 Ebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta