2 de juliol del 2015

Detinguts dos veïns de Deltebre, acusats d'haver traficat amb drogues en locals de la població


DELTEBRE (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra han informat aquest dijous que el passat 26 de juny van detenir dos homes de 51 i 25 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Deltebre, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els agents van dur a terme un dispositiu en tres establiments de la localitat, davant les sospites que s'hi traficava amb substàncies estupefaents i, en algun altre cas, s'utilitzava els locals per vendre productes de procedència il·lícita. Com a resultat de l'operatiu policial es van identificar trenta-vuit persones, de les quals sis van ser denunciades per tinença de substàncies estupefaents. Els dos detinguts portaven a sobre cocaïna i, un d'ells, una gran quantitat de diners en efectiu.

El primer dels detinguts era posseïdor de vuit embolcalls de cocaïna i cinc grams de cocaïna en roca, mentre que el segon, propietari d'un dels establiments inspeccionats, portava a sobre dos embolcalls de cocaïna i gran quantitat de diners en efectiu. En l'escorcoll d'aquest local també es va localitzar marihuana amagada en diferents ubicacions. La policia també va aixecar actes als tres bars per diverses infraccions de caràcter administratiu; com no presentar assegurança de responsabilitat civil, manca de rètols genèrics, i manca de fulls de reclamació, entre d'altres. Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Tortosa el passat 29 de juny, i el mateix dia es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta