20 de juliol del 2015

El Club de Bàsquet Cantaires Tortosa obté una plaça a Primera Catalana



TORTOSA (Baix Ebre).- El Club de Bàsquet Cantaires Tortosa ascendeix a la Primera Divisió Catalana. Així s’ha fet públic aquest dilluns, després que dimecres de la setmana passada els responsables de competició de la Federació Catalana de Bàsquet es van posar en contacte amb la directiva del club. El fet que ha fet possible l’ascens d’alguns equips de Segona Catalana és l’ampliació de la Lliga EBA, de 14 a 20 equips, cosa que permet la inscripció de fins a 18 equips catalans. Això ha provocat que alguns equips de Segona Catalana puguen ascendir al a categoria superior. En el cas del Cantaires Tortosa, la temporada passada va quedar classificat en cinquena posició, empatat amb el quart.

La junta directiva, el cos tècnic i els jugadors han rebut la notícia de l’ascens amb una gran alegria i il·lusió, pel repte que representa competir en la Primera Divisió Catalana, la segona lliga autonòmica per sota de la competitiva Copa Catalunya. De fet, l’ascens de l’equip sènior suposa també un fet històric per al bàsquet masculí tortosí, que d’aquesta manera ha assolit una plaça en una de les lligues més fortes i competitives de l’Estat.

A banda, l'Equip tortosí ja ha renovat el gruix de l'equip de la temporada passada, confirmant-se la participació de Pau Benito, Luc Florian, Ivan Pitrach, Stephano Coari, Sandy Jr, Xavi Fortuño, Dave King, i Miki Novovic. D’altra banda, també destaca la nova incorporació a l'equip del pivot tortosí Dani Valldeperez, que amb la seua presència reforçarà el joc interior de l'equip. A més, en la direcció tècnica i esportiva s'ha renovat la confiança amb Claudio Prieto, i en les tasques adjuntes com a delegats a Pablo Hernández i Jose Ángel Parra. El CB Cantaires Tortosa anunciarà en les properes setmanes les noves incorporacions de l'equip sènior./ Imatge CB Cantaires Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta