10 de juliol del 2015

El musical 'L'Esbudellador de Whitechapel ', del tortosí Josep Ollé Sabaté, arriba a Tortosa en dues funcions solidàries


TORTOSA ( Baix Ebre ). - Els proper 11 i 12 de juliol, els alumnes de l'estudi de veu i cant de Cecília Aymí interpretaran el musical 'L'Esbudellador de Whitechapel', del compositor tortosí Josep Ollé Sabaté. Serà al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, amb músics en directe i direcció escènica de Mireia Andreu; direcció musical de Jordi Bonilla, i direcció vocal de Cecília Aymí. A més,  es tracta d'un musical benèfic destinat a recollir fons per a Càritas. Els horaris seran dissabte 11 de juliol a les 20:00 hores i diumenge 12 de juliol a les 18:30 hores.

Estrenada el 2014 al Teatre del Raval de Barcelona, aquesta obra tracta sobre el famòs assasí en sèrie Jack l'Esbudellador . L’any 1888, a Whitechapel, el barri més marginal del Londres del moment, van començar a aparèixer cossos de prostitutes degollades i esbudellades. Tot i els esforços de la policia i de la gent del barri, l’assassí mai no va ser descobert.

'L’Esbudellador de Whitechapel' reviu aquesta història a través de cinc dels protagonistes dels fets, acompanyats pels veïns que van viure en primera persona aquestes morts, per desvetllar-nos una acció que ens transporta directament al Londres  del segle XIX.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta