7 de juliol del 2015

El PSC de Tortosa acusa ERC de votar al costat de CiU i PP pels menjadors d'estiu


TORTOSA ( BAIX EBRE ). - El primer ple ordinari del nou mandat a Tortosa va evidenciar, segons el PSC, que el govern de CiU compta no només amb el suport d'ERC, sinó també amb el del Partit Popular, ja que aquestes dues formacions van recolzar CiU votant en contra de la moció presentada pel PSC per tercer any consecutiu, demanant l’obertura del servei de menjador escolar l’agost i setembre i no únicament el mes de juliol dintre del campus d’estiu. Els republicans, que havien votat a favor de la moció les altres vegades que es va presentar, van anunciar a la premsa, coincidint amb la presentació de la moció socialista, un acord amb CiU per una aportació suplementària d’aliments el mes d’agost a través del Banc d’Aliments.

El portaveu del grup municipal socialista, Enric Roig, ha qualificat la mesura presentada d’insuficient i ha manifestat que “esperem que aquesta acció sigui encertada i no es limiti simplement a repartir una caixa de llet a les famílies afectades” i ha dit que “lluny de les seves afirmacions, amb accions penoses com aquestes, els Republicans de Tortosa, han deixat ben clar que són la crossa del govern de CiU i que donen suport al govern en polítiques conservadores”.

D’altra banda el ple de l’Ajuntament va aprovar la proposta presentada pel PSC per demanar la creació d’una Taula de partits i agents socials que permeti impulsar i desenvolupar el Pla Estratègic de les terres de l’Ebre, amb el vot a favor de tos els grups i les abstencions de la CUP i del PP contràriament a les altres mocions presentades respecte al Pla Estratègic, en què els populars van votar a favor. Roig va demanar, però, que el govern no faci com en anteriors ocasions i que realment vetlli pel compliment de l’acord.

Al Ple es va debatre també una moció presentada per Movem Tortosa per l’eliminació de la zona blava, a la que el socialistes van donar suport, com no podia ser d’altra manera, ja que el PSC ha presentat mocions el maig de 2012, l’abril de 2013, el juliol del 2013 i l’abril de 2014, que tractaven totes el tema de l’aparcament i zona blava i la seva ampliació i perquè com va afirmar Roig “continuem reafirmant que creiem que l’ampliació de la zona blava de Tortosa ha estat un dels majors fracassos del Govern municipal”. El portaveu socialista, davant del vot contrari dels Republicans de Tortosa, va repetir que “votant ara en contra d’aquesta moció, quan sempre havien votat a favor totes les mocions que hem presentat en relació amb aquest tema, novament demostren que són la crossa del govern de CiU”.

Finalment, Roig va fer un prec en relació a problema amb la sincronització i el funcionament d'alguns semàfors als carrers del centre i a l'avinguda de la Generalitat, ja que tot i els esforços de la Policia Local per coordinar i regular el tràfic davant d'aquesta situació, provoca problemes tant a nivell del trànsit rodat com dels vianants. L’alcalde va reconèixer l’existència d’aquest problema i va dir que està en vies de solució. /Imatge Cadena Ser.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta