6 de juliol del 2015

Els Catarres i els Xeic!, caps de cartell de la tercera edició del Mirarock al castell de Miravet


MIRAVET (Ribera d'Ebre).- La tercera edició del Mirarock se celebra aquest dissabte 11 de juliol al Castell de Miravet, amb un cartell format per Els Catarres, Xeic!, Segonamà i Pau Brull Luard. Aquesta cita musical va néixer el 2013 amb l'objectiu d'apropar el patrimoni cultural i monumental català al públic jove. Com aleshores, continua apostant per grups emergents de les Terres de l'Ebre i amplia la seva oferta amb grups catalans d'altres zones del país. L'Ajuntament de Miravet habilitarà un servei d'autobús gratuït per accedir al castell, un dels millors exemples d'arquitectura que es conserven, i que s'aixeca sobre una roca, protegit pel riu Ebre i unes muralles de 25 metres d'alçada.

Els Catarres són el grup convidat d'aquesta edició del Mirarock, caracteritzat per la participació d'artistes de les Terres de l'Ebre. En aquesta cita, que té lloc aquest dissabte 11 de juliol a partir de les 11 de la nit, el grup d'Aiguafreda arriben amb 'Big Bang', la gira del seu darrer treball presentat el passat mes d'abril.

Acompanyen Els Catarres, els ebrencs Xeic! La banda de Rasquera torna al Mirarock amb el seu cinquè treball 'Som', un àlbum ple de força, vitalitat i compromís que omplirà l'escenari del Mirarock de festa i reivindicació.

També hi serà el jove grup Segonamà, que donarà el tret de sortida a la nit. Procedents del Baix Camp, en els tres anys que porten en marxa, ja han acompanyat a grups com Bongo Botrako, Brams, Pirat's Sound Sistema, La Troba Kung-Fú, Strombers, Itaca Band i Els Catarres. Pau Brull Luard, un dels Dj's més coneguts de les Terres de l'Ebre, posarà punt i final al Mirarock amb una sessió de música electrònica que durarà fins a les sis de la matinada. / Via ACN


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta