27 de juliol del 2015

Germà Bel encapçalarà la candidatura de Junts pel Sí al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre


TARRAGONA.- L'economista ebrenc Germà Bel encapçalarà la candidatura de Junts pel Sí a les comarques de Tarragona, segons confirmar ERC divendres a la tarda. D'aquesta manera, només resta per conèixer el nom del candidat que encapçalarà la llista a la demarcació de Lleida després que el cantant Lluís Llach acceptés anar de número 1 a Girona. Bel és catedràtic de la Universitat de Barcelona i doctor en Economia per la mateixa universitat, a més de tenir experiència com a professor en diverses universitats europees i nord-americanes. És autor de llibres com 'Espanya, capital París' i ha rebut el XIII Premi Catalunya d'Economia. També és membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional.

L'anunci arriba el mateix dia que el cap de llista per Barcelona, Raül Romeva, expliqués divendres en una entrevista a BTV que el líder del col·lectiu 'Súmate' i el catedràtic de l'UPF Oriol Amat ocuparien els llocs 6 i 7. Al llarg d'aquest divendres, doncs, han quedat confirmats els set primers llocs de la llista a Barcelona formada també per l'expresidenta de l'ANC Carme Forcadell, l'expresidenta d'Òmnium Muriel Casals; el president de la Generalitat, Artur Mas, i el president d'ERC, Oriol Junqueras. / Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta