1 de juliol del 2015

La Generalitat atorga a l'empresari tortosí José Luis Mora la medalla al treball President Macià


TORTOSA (Baix Ebre).- El govern de la Generalitat ha aprovat concedir la medalla al treball President Macià a l’empresari tortosí José Luis Mora, expresident de la Cambra de Comerç de Tortosa. Aquest guardó reconeix la dedicació, constància i esperit d’iniciativa en el treball, i aquest dimarts la Generalitat també ha concedit quinze medalles més a altres empresaris, exsindicalistes i mestres d’arreu del país, a més de cinc plaques a entitats, entre les quals hi ha la Fundació Institut Guttman i l’Institut Industrial de Terrassa. En el seu reconeixement, la Generalitat recorda que Mora, de 57 anys, va ser fundador de l’empresa Mora Moda Jove, així com president de la Cambra de Tortosa entre els anys 2006 i 20015.

Mora va presentar la seua dimissió com a president de la Cambra al maig d’enguany, per motius de caràcter personal. Durant la seua presidència es va organitzat el centenari de la Cambra de Comerç, es va consolidar l’Oficina de Gestió Empresarial, es van iniciar activitats de promoció com ara la ruta “Tortosa de Tapes”, i es van realitzar diferents programes d’internacionalització de l’empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta