29 de juliol del 2015

Les federacions veïnals de Tortosa i Amposta s’uneixen per reclamar millores



TORTOSA (Baix Ebre).- Les federacions d’associacions de veïns de Tortosa i Amposta uniran esforços amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels habitants de les Terres de l’Ebre. Aquest procés de col·laboració pretén incidir en problemes comuns d’àmbit territorial, com la millora dels accessos a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, la reclamació de la gratuïtat de l’autopista AP-7 i la construcció de l’autovia A-7, així com millors serveis ferroviaris al territori. Les federacions s’han mostrat obertes també a integrar en aquesta entesa altres associacions veïnals de municipis ebrencs, amb les quals podrien acabar creant una confederació. En aquest sentit s’ha pronunciat Llorenç Navarro, Federació de Veïns d’Amposta, qui ha afirmat que l’objectiu és treballar pel territori i per les seves prioritats.

Per la seva part, Jordi Moreso, president de la Federació de Tortosa, ha detallat algunes de les problemàtiques territorials que han portat a les dos associacions a unir-se. Entre aquests problemes, ha assenyat els accessos a l’hospital públic de referència del territori, el Verge de la Cinta. Les entitats tortosines i ampostines s’han mostrat també obertes als veïns del territori per recollir les seves reivindicacions i queixes amb l’objectiu de canalitzar-les i treballar per ‘la millora de la qualitat de vida’. / Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta