20 de juliol del 2015

Més de 300 signatures per reclamar la reobertura del servei d’urgències al CAP de Móra la Nova

 

MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- El nou alcalde de Móra la Nova, el republicà Francesc Moliné, ha entrat al registre de l’Institut Català de la Salut (ICS) a Tortosa, més de 300 signatures de veïns majoritàriament de la població que reclamen la reobertura del servei d’urgències al CAP els caps de setmana, com a mínim en horari diürn de 8 del matí a 8 del vespre. Aquest servei es va deixar d’oferir el mes d’octubre de 2011 arran de les retallades en els serveis sanitaris imposats pel govern català per la crisi econòmica. Ja en aquell moment el grup municipal va manifestar la seva oposició. Aquest dilluns, Moliné també s’ha reunit amb el director dels serveis territorials de Salut, Albert Gómez, qui s’hauria compromès a estudiar el cas i la viabilitat de recuperar les urgències al CAP de Móra la Nova.

L’alcalde moranovenc manté que la supressió de les urgències en cap de setmana comporta un mal servei per a la gent del poble i dels pobles veïns ja que ara tots els pobles del sud de la comarca de la Ribera d’Ebre s’han de desplaçar a l’Hospital de Móra d’Ebre on es concentren totes les urgències de la comarca i els toca esperar més del temps necessari. També es reclama tornar al sistema anterior per demanar hora al mateix CAP, ja que ara s’ha de fer trucant a un número de telèfon i segons Moliné, “això és molt traumàtic sobretot per a la gent gran”. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta