29 de juliol del 2015

Montse Palau, número 2 de la candidatura Junts pel Sí per Tarragona i l’Ebre


TARRAGONA.- La professora i periodista Montserrat Palau, com a independent, serà el número dos de la llista Junts pel Sí a la demarcació de Tarragona, que encapçalarà l’economista ebrenc Germà Bel. Així ho publica aquest dimecres Diari de Tarragona, tot assenyalant que Convergència ha proposat l’alcalde de Valls i actual diputat, Albert Batet, per al número 3 de al candidatura formada per CDC, Esquerra i les entitats sobiranistes. També sembla clar que el número 4 de la llista per Tarragona i l’Ebre estaria ocupat per Ferran Civit, nou president regional d’ERC al Camp de Tarragona i un dels principals activistes de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) en aquelles comarques.

La cinquena posició de la candidatura podria ser per a Meritxell Roigé, de CDC. La regidoria tortosina i actual diputada, però, s’està disputant aquest lloc amb una regidora de Reus, Montse Vilella. El republicà Lluís Salvadó seria el número 6 de la candidatura, on també hi haurà els republicans ebrencs Alícia Gamundi i Francesc Xavier Moliné. Jordi Sendra, de Convergència, seria el número 7, i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, podria anar de número 8, però només si Roigé no va de 5 a la llista. Finalment, els números 9, 10 i 11 els ocuparan Teresa Vallverdú, d’ERC; l’ampostina Anabel Marcos, de Convergència, i Ester Alberich, d’ERC./ Imatge URV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta