22 de juliol del 2015

Movem denuncia a la Fiscalia possibles irregularitats en contractacions a l’hospital de la Santa Creu de Jesús


TORTOSA (Baix Ebre).- Movem Tortosa ha presentat als jutjats de Tortosa una denúncia a Fiscalia per irregularitats a l’hospital de la Santa Creu de Jesús. Segons ha explicat el portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, una auditoria de legalitat realitzada a instàncies de l’interventor de l’Ajuntament de Tortosa a l’empresa municipal GESAT, encarregada de la gestió de l’hospital de Jesús, hauria detectat diverses irregularitats en la contractació de serveis i personal del centre sanitari en l’exercici de 2013.

Segons Movem Tortosa, aquestes irregularitats farien referència a contractacions que no s’ajusten a la llei. En conèixer aquesta situació, la direcció de GESAT i l’equip de govern de CiU va comunicar a l’oposició que s’estava treballant per corregir aquestes irregularitats. Jordan afirma que com a membres del consell d’administració de la GESAT i també portaveu aleshores d’Iniciativa-Entesa per Tortosa va sol·licitar informació de les empreses i quanties a que feien referència aquestes irregularitats, i que, tot i demanar-ho en repetides ocasions, l'última a l’abril, no se’ls ha facilitat.

Jordan ha explicat que han esperat a presentar la denúncia perquè no se’ls acuses d’electoralistes. Jordan ha deixat clar que no estan qüestionant la feina dels treballadors de l’hospital, sinó la manera en com s’ha gestionat. Movem Tortosa demana a la Fiscalia que investigui aquestes irregularitats i determini si hi ha il·legalitats greus. En cas afirmatiu, Jordan ja ha avançat que demanaran responsabilitats polítiques. El portaveu de Movem Tortosa també ha dit que ens els darrers mesos s’han efectuat canvis en les contractacions per part de GESAT per adequar-les a la normativa, però que els preocupa allò que s’ha fet amb anterioritat./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta